Graniet op maat bij Redstone. Geweldig!

Graniet is een prachtig gesteente dat bestaat uit een combinatie van verschillende mineralen, waarvan kwarts de belangrijkste is. De natuursteen ontstaat als magma stolt en is daarmee dus een stollingsgesteente. Langzame afkoeling diep onder de grond zorgt voor de vorming van kristallen, die het gesteente zijn duidelijke structuur geven. Graniet wordt voornamelijk gewonnen en gebruikt voor interieur en sierbestrating.

Luxueuze uitstraling van graniet

Graniet kent een aantal grote voordelen ten opzichte van andere soorten natuursteen. De steen is heel hard en daardoor kras- en slijtvast en hittebestendig. Doordat het gesteente uit mineralen bestaat is het verkrijgbaar in allerlei prachtige kleurschakeringen. En ook nog eens uniek: uw aanrechtblad of vloertegels zijn een stukje geschiedenis van de aarde dat niemand anders heeft.

Prachtige en duurzame kwaliteitssteen

Zowel voor particulieren als bedrijven levert Redstone graniet op maat. Graniet kan namelijk op allerlei manieren en locaties worden toegepast. Bijvoorbeeld:

  • Vloeren
  • Tuintegels
  • Vensterbanken
  • Vloertegels
  • Keien
  • Sierstenen
  • Keukenblad

Voor de bouwsector is graniet een duurzame kwaliteitssteen, voor particulieren een prachtige toevoeging in- en om huis. Waarvoor u het ook wilt gebruiken: graniet kan vrijwel altijd op maat voor u worden gemaakt.

Wilt u graniet op maat aanschaffen voor uw woning? Of overweegt u als aannemer, projectontwikkelaar of architect om graniet gebruiken voor een van uw projecten? Neem dan eens contact op met Redstone in Amsterdam of kom langs in de showroom. Daar kunt u inspiratie opdoen of u deskundig laten adviseren over graniet op maat.

Wilt u meer weten over graniet producten en projecten?
Bekijk onze graniet producten