Redstone: natuursteen Amsterdam

De schoonheid van de natuur verwerkt in de showroom van Redstone

Passie voor natuursteen heeft geleid tot de succesvolle onderneming Redstone. Redstone heeft in de loop van de tijd een wereldwijd netwerk van natuursteenleveranciers opgebouwd, voor een groot deel in Turkije.

Uiteindelijk gaat het vooral over smaak, durf en visie om de beste oplossingen toe te passen.

In 2016 heeft Redstone haar nieuwe showroom van 1000 m² geopend. De showroom staat in het teken van de schoonheid van natuursteen.

In de showroom kunt u een inspirerende opstelling van diverse natuurstenen, zoals marmer en graniet, bekijken. Tevens beschikt Redstone over een zeer goed geëquipeerde werkplaats met voor Nederland unieke machines. Hier kunnen wij u laten zien hoeveel er mogelijk is met natuursteen!

Redstone is Yasin Kalaç

Redstone is Yasin Kalaç en Yasin ademt en droomt natuursteen. Ongeveer 20 jaar geleden werd hij verliefd op natuursteen, toen hij op zoek was naar bijzondere materialen voor zijn nieuwe huis. Yasin is geboren en getogen in een dorp in Cappadocië, het hart van Turkije. Daar groeide hij op te midden van indrukwekkende natuur met immense variëteit en voorraad aan steensoorten.

In een proces van miljoenen, of zelfs miljarden jaren, werden in deze omgeving prachtige sierstenen gevormd. De vergelijking met gestolde poëzie of muziek gaat hierbij zeker op.

De unieke uitstraling van natuursteen

In totaal zijn er ongeveer 3500 bijzondere natuursteensoorten, die wij u kunnen laten zien en leveren. Natuursteen is een puur en eerlijk materiaal met een unieke uitstraling. Geen één steen is hetzelfde, waardoor u in het bezit bent van een uniek exemplaar.

Het verhaal achter natuursteen

Zoals vele uitzonderlijke natuursteenproducten is de afkomst van de gesteentes bepalend voor de kwaliteit en originaliteit. Er is niets aan natuursteen toegevoegd en het is duurzaam, omdat het zeer langzaam slijt.

U kunt zich voorstellen dat er achter elke soort een verhaal zit; van het geologische proces van totstandkoming, de geschiedenis van de groeve tot aan de mogelijke toepassingen. Wij leiden u graag langs het fascinerende en steeds veranderende landschap van harde sierstenen. Bekijk onze natuursteen producten voor meer inspiratie.

Wilt u meer weten over Redstone, de natuursteen projecten of producten? Kom dan gerust eens langs in de showroom of neem vrijblijvend contact op.

Natuursteen - over onsewaren