(020) 685 05 83
  • RedStone

 

Marmer van Redstone

Marmer wordt van oudsher veelvuldig en divers toegepast in mediterrane landen.
Marmer is duurzaam, onderhoudsarm en zo goed als onverslijtbaar.
Natuursteen is breed toepasbaar, zowel op wanden als op vloeren, zowel binnen als buiten en ook op allerlei ondergronden.

Het is een product dan in heel diverse interieurs en sferen kan worden toegepast: van klassiek en monumentaal tot modern en minimalistisch, van warm en huiselijk tot strak en zakelijk, marmer heeft het allemaal.
Door de toepassing van marmer in uw huis of bedrijf haalt u een oermateriaal binnen dat nergens mee te vergelijken valt.
Redstone heeft alle kennis in huis, inclusief de samenwerking met vaste architecten, om u goed te kunnen adviseren met betrekking tot alle mogelijke toepassingen met marmer.

Betrokkenheid
Redstone werkt nadrukkelijk voor Zakelijke én Particuliere opdrachtgevers.
Het gaat ons niet om de omvang van het project maar om uw specifieke vraag en de wijze waarop wij die voor u kunnen invullen.
Als wij in een vroeg stadium betrokken worden in uw project, zijn wij in staat u optimaal te adviseren en die ene unieke steensoort voor u te vinden die uw project naar een ander niveau zal brengen.
Dat hebben wij ook kunnen laten zien in opdrachten voor- en in samenwerking met grote projectontwikkelaars, hotels, architecten en bouwbedrijven.

Redstone doet rechtstreeks zaken met architecten- bureaus, projectontwikkelaars, kunstenaars en aannemers.

Laat u zich ook door ons mooiste natuursteen inspireren?
Neem vandaag nog vrijblijvend contact op! Of neem een kijkje op onze website voor meer informatie


Webdesign by SiteClicks