Marmer van natuursteenspecialist Redstone

Marmer is een populaire soort natuursteen die veel binnenhuis en buitenshuis gebruikt wordt vanwege de luxe en elegante uitstraling. Het is een metamorf gesteente, oftewel een omvormingsgesteente. Door extreme druk en hoge temperaturen ondergaat het gesteente, in dit geval kalksteen, een metamorfose en wordt het marmer. Door de metamorfose veranderen het uiterlijk en de eigenschappen van het gesteente. U herkent deze steensoort aan de kristalachtige structuren, de diverse kleuren en unieke aders. Hierdoor is elke steen uniek en kunt u uw eigen exclusieve sfeer creëren.

Redstone in Amsterdam biedt de mooiste marmeren oplossingen voor uw interieur en exterieur rechtstreeks uit groeves in Turkije, Italië, Spanje en diverse andere landen.

Marmer op maat voor uw interieur en exterieur

Redstone is een natuursteenspecialist en ambachtelijk leverancier van marmer.

Haal de schoonheid van de natuur in uw huis, tuin of bedrijf met natuursteen van Redstone. Gepolijst marmer voor uw vloer, een prachtige vensterbank of een luxe aanrechtblad; de mogelijkheden zijn eindeloos bij Redstone.

Deze steensoort is in zowel landelijke, klassieke als moderne architecturen toe te passen op diverse locaties. Waar u deze delfstof ook toepast, het geeft uw interieur of exterieur een rijke uitstraling. Hierbij kunt u denken aan:

  • Vloeren voor in uw huis of terras;
  • Sanitair;
  • Wanden;
  • Trappen;
  • Dorpels;
  • Vensterbanken.

Hier vindt u alle marmeren producten bij Redstone Amsterdam.

Eigenschappen van marmer

Dit natuurlijke gesteente is te leveren in alle kleuren van de natuur. Zoals eerder vermeld zijn de kristalachtige structuren, de kleurschakelingen en aderen kenmerkend voor marmer. Hierdoor is elke steen uniek. Daarnaast is de slijtvastheid van marmer hoog, waardoor het vrijwel onverslijtbaar is. Marmer is prima te combineren met vloerverwarming. Tevens is een groot deel van de marmersoorten vorstbestendig. Hierdoor is het zeer geschikt als bijvoorbeeld een tuintafel of wandbekleding.

De mooiste marmeren inrichting op maat van Redstone in Amsterdam

Heeft u specifieke vragen over onze materialen of wilt u weten of uw wensen gerealiseerd kunnen worden? Neem gerust contact op met Redstone. Door ruim 20 jaar ervaring heeft Redstone veel kennis opgedaan op het gebied van delfstoffen en is zij uitgegroeid tot een waar natuursteenspecialist.

Kom langs bij onze showroom!

Tevens bent u altijd van harte welkom in de mooiste showroom van Nederland. Onze showroom is uniek, omdat het speciaal gebouwd is in opdracht van Redstone. Hierdoor staat het pand in het teken van de schoonheid van natuursteen; een unieke showroom met bijzondere items die enkel Redstone kan leveren. Met het marmer van Redstone creëert u een bijzonder chique sfeer in uw interieur en/of exterieur!

marmer redstone

Wilt u meer weten over natuursteen producten en projecten?
Bekijk onze marmer producten