Natuursteen

Op zoek naar de perfecte natuursteen vloertegels, uw nieuwe luxueuze wastafel, een vensterbank die uw planten doet opbloeien? Redstone zorgt voor al uw natuursteen inrichting, ongeacht hoe groot of klein u het wilt hebben!

Bezoek onze ruime showroom in Amsterdam. Alleen het rondkijken in onze showroom is al een hele ervaring op zich. Maak kennis met de verschillende toepassingen van de mooiste soorten!

 

Natuursteen op maat

Redstone levert natuurlijk gesteente voor zowel grote als kleine projecten. Zowel voor thuis als op de zaak. Bekijk de voorbeelden van onze afgeronde projecten.

Natuursteen voor uw woning of zaak

Neem contact op met Redstone om te bespreken wat er voor uw huis of bedrijf mogelijk is.

U vindt ons langs de A5 in Amsterdam.

natuursteen

De mooiste soorten natuursteen

Wij kopen al ons gesteente rechtstreeks in bij de groeves. Wij kunnen u alles vertellen over de oorsprong en achtergrond van verschillende soorten natuursteen.

Kies bij Redstone voor de steensoort die past bij uw toepassing en inrichting. Wij bieden u verschillende soorten:

Marmer

Marmer bestaat in verschillende tinten. Voor elke toepassing is wel een mooie variant beschikbaar: klassiek ivoor, rustgevend grijs, strak zwart, of opvallend roze of rood.

Redstone levert deze sterke steensoort op maat, voor zowel binnen als buiten.

Graniet

Graniet is een combinatie van verschillende mineralen, waaronder kwarts. Omdat in de combinatie gevarieerd kan worden, zijn veel soorten kleurovergangen en -combinaties mogelijk. In uw tuin, keuken, badkamer thuis, of bijvoorbeeld in de ontvangsthal van uw bedrijf steelt u de show met de unieke structuren en kleurschakeringen die graniet te bieden heeft.

Voor iedere toepassing, groot of klein, maakt Redstone graniet op maat.

Kalksteen

Houdt u van een matte, extra natuurlijke uitstraling, kies dan voor kalksteen. Met kalksteen ziet u vaak nog goed de originele structuur van het materiaal terug in bijvoorbeeld de tegels op de vloer of stenen in de muur. Kalksteen komt veelal voor in rustgevende witte en lichtgrijze tinten.

Vraag bij Redstone naar de mogelijkheden van kalksteen toepassingen op maat.

Natuursteen bekijken en vergelijken?
Bezoek onze showroom