Graniet kopen in Amsterdam? Dat kan natuurlijk bij Redstone!

Het allermooiste graniet voor het allermooiste tarief; daarvoor komt u natuurlijk naar Redstone in Amsterdam. Redstone is importeur en leverancier van graniet dat in groeves over de hele wereld wordt gewonnen. Wit, grijs, roze of zwart: graniet is vindbaar in de mooiste tinten die u zich kunt voorstellen. En ook de toepassingen van dit oersterke gesteente zijn eindeloos.

Gaaf graniet voor binnen en buiten

Voor graniet in Amsterdam en omgeving bent u van harte welkom in de showroom van Redstone, die u vindt aan de Benit 28. Hier staat een ruime collectie natuursteen opgesteld. Tussen de ruim 3500 producten kunt u ongetwijfeld inspiratie opdoen of een keuze maken voor een steensoort die bij u past.

graniet producten

Bekijk hier al onze producten:

Maatwerk mogelijkheden

Als leverancier bieden we ook diverse graniet producten geheel op maat aan, zoals aanrechtbladen of tuintegels. Heeft u speciale wensen en wilt u deze graag professioneel laten uitwerken? Redstone helpt u hierbij. Bespreek uw wensen met onze adviseurs en wij zorgen dat uw gewenste graniet product mooi wordt uitgewerkt.

Aannemers, architecten, projectontwikkelaars, huiseigenaren

Redstone is trouwens leverancier voor bedrijven én particulieren. Zo werken wij al jarenlang samen met aannemers, architecten en projectontwikkelaars om projecten tot een steengoed einde te brengen. Maar ook huiseigenaren kunnen terecht voor dat éne aanrechtblad of die prachtige vloertegels. Bij Redstone vindt u onder andere:

  • Tegels
  • Vloeren
  • Aanrechtblad
  • Vloertegels
  • Tuintegels
  • Terrastegels
  • Sierstenen

Graniet Amsterdam

Weet u al precies wat u wilt qua natuursteen?  Of bent u nog aan het oriënteren? Kijk dan eens rustig rond op de website en ontdek alles over de natuursteen projecten of producten van Redstone.

Meer weten over Redstone Amsterdam of de vele toepassingen van graniet voor uw huis, tuin of keuken? Of uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op. Of, nog veel leuker, kom langs in de showroom!

Tegels
Vloeren
Aanrechtbladen
Vloertegels
Tuintegels
Terrastegels
Sierstenen