Redstone: leverancier natuursteen

Natuursteen voor binnen en buiten

Verspreid over de hele aarde zijn steensoorten te vinden die door mensen gebruikt worden als basis voor hun interieur en exterieur.

Bij Redstone kunt u terecht voor:

Deze steensoorten zijn kostbare producten waar miljarden jaren aan vooraf zijn gaan om het te vormen. De natuur heeft er veel werk in gestoken, en dat merk je! Kies met het gesteente van Redstone voor een stevige en duurzame oplossing met de mooiste natuurlijke uitstraling!

Redstone in Amsterdam is een gerenommeerde leverancier van natuursteen op maat. Bekijk onze producten, waaronder tegels, wastafels, mozaïek en aanrechtbladen.

Kunstmatig versus natuurlijk materiaal

Uit het huidige interieurbeeld zijn natuurlijke en robuuste materialen niet meer weg te denken. Zo ook natuursteen. De producten geven ieder gebouw of iedere woning een pure uitstraling. Natuurlijk gesteente is – zelfs bij intensief gebruik – nagenoeg onverslijtbaar. Dat is de ongekende kracht van de aarde.

Hoe ontstaat natuurlijk gesteente?

Natuursteensoorten ontstaan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door afzetting of stolling. Zand, klei en kalk zet zich af uit water en versteent, terwijl lava en magma stollen tot steensoorten. Daarnaast zijn er ook metamorfe (veranderende) gesteenten. Zo kan kleisteen veranderen in leisteen doordat de druk en temperatuur in het gesteente een chemische reactie veroorzaken.

Zodra de steensoorten uit groeves worden gewonnen en gebruikt voor toepassing in het interieur of exterieur, spreekt men van natuursteen.

Waarom kiezen voor natuursteen?

De voordelen op een rij:

  • Natuurlijke uitstraling
  • Stijlvolle en luxueuze afwerking
  • Toepasbaar voor in- en exterieur
  • Verkrijgbaar in allerlei kleuren, soorten en maten
  • Verantwoord materiaal
  • Duurzaam en onverslijtbaar
  • Onderhoudsarm
  • Geheel op maat aan te passen

Natuursteen op maat bij Redstone

Wilt u meer weten over onze producten en projecten? Neem dan contact met ons op.

Redstone – leverancier natuursteen  Amsterdam: 020-6850583

Of, veel leuker, kom eens langs in de showroom van natuursteenleverancier Redstone. Ervaren medewerkers vertellen u daar met veel plezier over de eindeloze collecties en mogelijkheden voor huis, tuin én bedrijf.

Wilt u meer weten over natuursteen producten en projecten?
Bekijk onze natuursteen producten