Marmer van natuursteenspecialist Redstone

Redstone: het mooiste marmer in Amsterdam

Het mooiste marmer voor binnen en buiten vindt u bij Redstone in Amsterdam. Wij importeren het rechtstreeks vanuit groeves in Turkije, Italië, Spanje en diverse andere landen. Glanzend marmer voor uw vloeren, een prachtige vensterbank of luxe aanrechtblad: de keuze is enorm. Daarnaast zijn marmeren producten chique, tijdloos en zeer stijlvol!

In alle soorten en maten

Redstone levert marmer aan bedrijven en particulieren. Eerlijke en natuurlijke producten tegen eerlijke tarieven.

Overzicht van onze producten:

Oneindig veel variatie

U kunt onze marmeren producten in diverse kleuren afnemen, variërend van grijs tot roze. Redstone is een ambachtelijke leverancier van natuursteen. Daarom vervullen wij vrijwel alle wensen van mensen, ongeacht de omvang van de producten of projecten. Helemaal op maat.

  • A-kwaliteit marmer in Amsterdam
  • Op maat gemaakt
  • Machtige producten, mooie prijs
Sanitair
Aanrechtbladen
Wandbekleding
Traptreden
Vloertegels
Vensterbanken
Platen
Badkamers

Eigenschappen van marmer

Marmer is gemetamorfeerd kalksteen. Dit gesteente is zeer gewild als bouwmateriaal en wordt regelmatig gebruikt in de beeldhouwkunst. Als gevolg ondervinden wij hier een enorme vraag naar. Het gesteente is te herkennen aan zijn ader- en kristalstructuur en de kleurschakeringen. Hierdoor is elke steen uniek.

Deze steensoort is in verschillende formaten en afwerkingen beschikbaar bij Redstone. De slijtvastheid is hoog, waardoor het vrijwel onverslijtbaar is. Tevens is een groot deel van de marmersoorten vorstbestendig. Hierdoor is het zeer geschikt als bijvoorbeeld een tuintafel of wandbekleding.

Laat u adviseren en bespreek de mogelijkheden met onze specialisten.

 

Met het marmer van Redstone creëert u een bijzonder chique sfeer in uw interieur en/of exterieur!

Marmer op maat voor uw interieur en exterieur

Haal de schoonheid van de natuur in uw huis, tuin of bedrijf met natuursteen van Redstone. Gepolijst marmer voor uw vloer, een prachtige vensterbank of een luxe aanrechtblad; de mogelijkheden zijn eindeloos bij Redstone.

Deze steensoort is in zowel landelijke, klassieke als moderne architectuur toe te passen op diverse locaties. Want waar u deze delfstof ook toepast, het geeft uw interieur of exterieur een rijke uitstraling. Hierbij kunt u denken aan:

  • Vloeren voor in uw huis of terras;
  • Sanitair;
  • Wanden;
  • Trappen;
  • Dorpels;
  • Vensterbanken.

marmer producten bewerken

Marmer Amsterdam – showroom

Wellicht heeft u al een specifiek idee van de kleur marmer en het soort product dat u wilt aanschaffen voor uw interieur of exterieur. Of misschien bent u juist aan het oriënteren wat uw mogelijkheden zijn? In beide gevallen is het goed om eens langs te komen in de showroom van Redstone in Amsterdam. Daar staat namelijk een imposante collectie van ruim 3500 natuursteen producten opgesteld.

Kom langs en bewonder onze producten in de showroom, het mooiste natuursteencentrum van Noord-Holland!

Onze showroom is uniek, omdat hij speciaal gebouwd is in opdracht van Redstone. Daardoor staat het pand in het teken van de schoonheid van natuursteen. Kortom: een unieke showroom met bijzondere items die enkel Redstone kan leveren

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Redstone.

marmer redstone

Wilt u meer weten over onze marmeren producten?
Neem contact op