Marmeren vloeren

Luxe in uw woon- of werkruimte

Marmeren vloeren stralen luxe uit en zijn makkelijker in onderhoud dan u misschien denkt! Kom naar Redstone voor de perfecte marmeren vloertegels!

Hoe zien marmeren vloeren eruit?

Kort omschreven: klassiek, maar zeker niet oubollig. Marmer werd vroeger heel veel gebruikt en is tegenwoordig weer helemaal in. Marmertegels brengen meer sfeer in uw huis, ontvangstruimte of zakelijke pand.

Marmeren tegels kunt u gemakkelijk herkennen aan de karakteristieke aders & kristalstructuur die overal in de steen zichtbaar is. In de ene kleur of tint is dit weer net iets duidelijker zichtbaar dan in de andere.

Ruime keuze in kleuren

Een kleurcombinatie die iedereen wel kent is de klassieke zwart-wit combinatie. Deze kleuren zorgen ook in moderne inrichtingen voor een uitmuntend strak resultaat. Maar er zijn ook uiteenlopende andere tinten en kleurcombinaties verkrijgbaar.

Redstone levert en installeert bijvoorbeeld ook marmeren vloeren in de volgende kleuren:

  • Bijzonder beige
  • Ruig rood
  • Rustig roze
  • Luchtig lichtblauw
  • Grandioos grijs
  • (...)

Voor informatie over de complete collectie en om in het echt te vergelijken, brengt u een bezoek aan onze showroom te Amsterdam.

In wat voor ruimtes kan ik een marmeren vloer leggen?

Marmeren vloeren vind je zowel binnen als buiten. U kunt marmeren tegels beter niet leggen in binnenruimtes die nat worden (bijvoorbeeld de badkamer), omdat dit glad kan zijn.

Als wij de tegels buiten leggen, bijvoorbeeld op uw terras, hoeft u zich geen zorgen te maken om uitglijdgevaar. Het marmer wordt namelijk bij buitengebruik op zo’n manier bewerkt dat er een soort anti-sliplaag ontstaat.

Marmeren vloeren met patronen

Redstone maakt marmeren vloeren geheel op maat. Daarom heeft u ook oneindige keuzemogelijkheden wat betreft de vorm van de tegels en de patronen waarin ze gelegd kunnen worden.

Onderhoud natuursteen vloeren

De natuursteen specialisten van Redstone kunnen u alles vertellen over het onderhoud van marmer. Eens in de zoveel tijd is het ook goed om de vloer te polijsten. Wij kunnen u hierbij helpen!

Tegels bekijken

Kom naar onze showroom! Krijg een beter beeld van de verschillende soorten marmer, en bespreek direct wat mogelijk is in uw situatie.

Bel Redstone voor uw nieuwe marmeren vloer: (020) 685 05 83
Bel ons