Natuursteen badkamers

Rustieke natuursteen badkamers

De badkamer krijgt tegenwoordig steeds meer aandacht op het gebied van architectuur en design. Daarnaast wordt de badkamer steeds meer een ruimte om te ontspannen. Door het gebruik van natuursteen in uw badkamer creƫert u gemakkelijk een rustieke, elegante en luxe sfeer. Hierdoor is een badkamer van natuursteen ideaal om u even terug te trekken en bij te komen van een drukke dag.
Tevens is natuursteen praktisch en duurzaam, waardoor het zeer geschikt is als materiaal voor uw badkamer. De eigenschappen en de kwaliteit van natuursteen blijft, zelfs na jarenlang intensief gebruik, behouden.

Goed advies voor toepasmogelijkheden

Redstone Amsterdam is jarenlang de betrouwbare partner voor natuursteen producten en geeft graag adviezen op maat. Er zijn ons assortiment diverse soorten en afmetingen van natuursteen te verkrijgen, maar niet elk type is geschikt voor uw badkamer. De badkamer is een vochtige ruimte. In vochtige ruimte kunnen alleen bepaalde gesteente toegepast worden. Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw vragen en adviezen.

Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 020-685 05 83

Natuursteen badkamer; uw stijl

Het straalt niet alleen luxe uit, maar een natuursteen badkamer is ook heel praktisch. Dit gesteente is heel duurzaam, heeft een langere levensduur dan bij andere vloer- en materiaalsoorten en heeft weinig tot geen onderhoud nodig.
Bekijk eens onze projecten voor inspiratie, waar wij vele klanten blij hebben gemaakt met complete installatie van natuursteen producten.

Natuursteen badkamers op maat

Voor complete natuurstenen badkamers bent u bij Redstone Natuursteen aan het juiste adres. Redstone Natuursteen levert onder andere badkamermeubels, wastafelbladen, badkamervloeren en wandbekleding. Tevens kunt u de montage bij ons onderbrengen. Hiermee maakt Redstone Natuursteen de badkamer van uw dromen mogelijk. De mogelijkheden in natuursteensoorten en maten zijn eindeloos. Door middel van maatwerk kan elk soort natuursteen verwerkt worden in uw gewenste badkamer.

Natuursteen badkamer bij Redstone

Heeft u interesse in een natuurstenen badkamer? Neem dan gerust contact op met Redstone Natuursteen of bezoek de showroom in Amsterdam, waar u diverse soorten natuursteen kunt bewonderen.

Geef je badkamer een persoonlijk tintje met Redstone. Bel 020-6850583 voor meer informatie.
Neem contact op