Natuursteen gevelbekleding

Natuursteen gevelbekleding in in uw stijl

De gevelbekleding van uw pand moet passen bij het bedrijf en haar omgeving: de gevel is immers de blikvanger van uw pand. Hierbij is het belangrijk om de materiaalsoort zorgvuldig te kiezen. Redstone Natuursteen biedt gevelbekleding aan in veel verschillende soorten, kleuren en maten. Hierdoor vindt u ongetwijfeld de juiste gevelbekleding voor uw pand.

De gevel is de blikvanger van uw pand. Kies dus voor de mooiste steen!

 

Welke delen van de gevel kan ik laten bekleden met natuursteen?

Op eigenlijk vrijwel alle gedeelten van de gevel kan natuursteen aangebracht worden:

  • Voorgevel
  • Zijgevel
  • Achtergevel

Uiteraard draait het met natuursteen bij Redstone altijd om maatwerk. Vooraf wordt daarom eerst een inspectie van de buitenkant van het gebouw gedaan om een plan te kunnen maken voor de bekleding.

 

Waar kan ik maatwerk gevelbekleding van natuursteen kopen?

Neem contact op met Redstone om uw maatwerk gevelbekleding te bespreken. Stenen kunnen op elke maat gesneden worden en zijn in een veelvoud van tinten en structuren verkrijgbaar. Combineer naar believen!

Waarom natuursteen op de gevel?

Nooit saai

In plaats van de gewone bakstenen of pleisterlaag die je op zoveel gevels ziet, is gevelbekleding van natuursteen even net iets anders. Bekleedt uw gevel met natuursteen en uw pand zal er zeker uitspringen!

Strak of speels

Met natuursteen op de gevel kunt u alle kanten op. U kunt voor een moderne, strakke look gaan aan de buitenkant van het gebouw dat u bekleedt, maar ook voor een opvallende, aandachttrekkende verschijning.

Een strakke en speelse uitstraling gaan ook heel goed samen met natuursteen! Laat bijvoorbeeld gladde tegels varieren in formaat en breng zo verspringingen in het patroon aan. Of gebruik reliëftegels van één enkel formaat om rust te creëeren. Het is maar net waar u voor staat!

Eén met de natuur

Meer dan (gekleurd) baksteen of geschilderd stucwerk past een gevel die bekleedt is met natuursteen in de natuur. Met de keuze in verschillende steensoorten en -kleuren, kunt u ervoor kiezen het pand te laten opgaan in de omgeving, of het er juist uit te laten springen. De keuze is sterk afhankelijk van de rest van de omgeving. Sta altijd stil bij de elementen in de volgende checklist:

Checklist keuze natuursteen gevelbekleding

  • Is mijn pand losstaand of staat het direct tussen andere gebouwen in? Houdt rekening met met het uiterlijk van de omliggende panden
  • Wil ik eruit springen met mijn pand, of wil ik het gebouw juist in het geheel op laten gaan?
  • In het geval van een onderneming: waar staat mijn bedrijf voor, welk gesteente past het best bij mijn huisstijl?
  • Wil ik strakke, effen bekleding, of speels gesteente met reliëf?
Voor advies of specifieke vragen: bel (020) 685 05 83
Neem contact op