Natuursteen vloeren

Populaire natuursteen vloeren

De afgelopen jaren heeft men een bewustere leefwijze aangenomen en daardoor is natuursteen enorm in populariteit gestegen. Redstone Natuursteen ziet een stijging in het gebruik van natuursteen. Met name frisse natuurlijke kleuren, zoals donkergroen, grijsblauw en zwart, en warme aarde tinten, zoals beige, bruin en dieprood, zijn populair. Tevens zijn witte natuursteen vloeren erg geliefd. Hierbij kunt u denken aan Carrara marmer. Deze kleuren zorgen voor een rustig, exclusief en tijdloos geheel.

Natuursteen vloeren voor uw woning of bedrijfspand

Natuursteen heeft een tijdloos en uniek uiterlijk, waardoor het zeer geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. Met een natuursteen vloer creëert u elegantie en een optimaal binnen- en buitengevoel.

Voordelen natuursteen vloeren

Naast de fraaie uitstraling van natuursteen vloeren, heeft dit type vloer ook haar voordelen. Redstone Amsterdam zet ze even voor u op een rij:

  1. Het is een natuurlijk product, wat iedere tegel verschillend en uniek maakt
  2. Voor zowel binnen als buiten vloer kan het gebruikt worden
  3. Geschikt voor vloerverwarming
  4. Duurzame gesteente en weinig tot geen onderhoud nodig

Natuursteen vloeren worden vaak geassocieerd met een hoge prijs. Zoals hierboven is genoemd, zijn natuursteen vloeren heel duurzaam. Bij het kopen van zo’n vloer dient u niet alleen rekening te houden met de aanschafprijs maar ook de levensduur van natuursteen vloeren. Het gaat veel langer mee en dus voordeliger voor uw portemonnee.

“Het is voordeliger voor uw portemonnee”

 

Warme voeten met natuursteen?

Natuursteen zijn van nature koud en zullen uw voeten ook koud maken. Daarom is een professionele vloerverwarming installatie nodig. Meer weten hierover? Bel direct 020- 685 05 83.

Natuursteen vloeren op maat

De natuursteen vloeren kunnen in diverse maten en soorten geleverd worden. Redstone Natuursteen helpt u graag om de natuursteen vloer te vinden die bij uw wensen en lifestyle past. Kom gerust langs in onze showroom om de uitgebreide natuursteen collectie te bewonderen of neem contact op.

Geef je vloer een persoonlijk tintje met Redstone. Bel 020-6850583 voor meer informatie.
Neem contact op