Natuursteen wastafels

Wastafels van natuursteen

Een wastafel van natuursteen is een echte eye-catcher in uw badkamer. Redstone Natuursteen levert wastafels van natuursteen op maat. Door middel van maatwerk kunt u het ontwerp, de steensoort en de maat volledig overdragen aan Redstone Natuursteen. Redstone Natuursteen maakt in haar eigen fabriek uw gewenste wastafel.

Bel Redstone

Granieten en marmeren wastafels

Verschillende soorten natuursteen hebben verschillende kwaliteiten en uitstralingen. U kunt kiezen uit een granieten wastafel of een marmeren wastafel. Beide soorten zijn uiteraard in een oneindigheid aan varianten beschikbaar!

Overige diensten Redstone

Tevens kunt u bij Redstone Natuursteen terecht voor uw complete badkamer, inclusief badkamervloeren, wandbekleding en montage. Hiermee maakt Redstone Natuursteen de badkamer van uw dromen mogelijk.

Bekijk al onze natuursteen producten

Natuursteen wastafels op maat

Niet iedere badkamer of ieder toilet is hetzelfde. In sommige badkamers heeft u een zee van ruimte, terwijl het in andere badkamers een beetje puzzelen kan zijn om alle gewenste meubelen er op een efficiƫnte manier in te passen. Daarom maken wij voor u een wastafel compleet op maat, waarbij we natuurlijk ook rekening houden met alle wensen rondom dit veelgebruikte badkamermeubel, zoals:

  • Wilt u een enkele of een dubbele wastafel?
  • Wilt u alleen een wastafel of een wastafel verwerkt in een badkamerkastje?
  • Welke vorm moet de wastafel hebben? Bijvoorbeeld rond of juist rechthoekig.

Bespreek met ons uw wensen en wij maken voor u de natuursteen wastafel op maat!

Wastafels voor projecten

Wij werken ook graag mee aan projecten. U kunt dus ook bij Redstone terecht wanneer u op zoek bent naar meerdere natuursteen wastafels passend bij de stijl van uw hotel, school, of bedrijvenpand. Zo wordt handen wassen een ervaring!

Advies over uw natuursteen wastafel

Wilt u graag geadviseerd worden over de mogelijkheden van een natuursteen wastafel op maat? Neem dan gerust contact op met Redstone Natuursteen of bezoek de showroom in Amsterdam. In de showroom kunt u verschillende soorten natuursteen bewonderen.

Voor advies of specifieke vragen kunt u altijd contact met ons opnemen: (020) 685 05 83
Neem contact op