Natuursteen

Op zoek naar de perfecte natuursteen vloertegels, uw nieuwe luxueuze wastafel, of een vensterbank die uw planten doet opbloeien? Redstone zorgt voor al uw natuursteen inrichting, ongeacht hoe groot of klein u het wilt hebben!

Bezoek onze ruime showroom in Amsterdam. Alleen het rondkijken in onze showroom is al een hele ervaring op zich. Maak kennis met de verschillende toepassingen van de mooiste steensoorten!

Bekijk hier alle uitvoeringen van natuursteen:

Het verschil: kunstmatig versus natuurlijk materiaal

Natuurlijke en robuuste materialen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze woon- of werkinrichting. Zo ook natuursteen. De natuursteen producten geven ieder gebouw of iedere woning een pure uitstraling. Dit gesteente is – zelfs bij intensief gebruik – nagenoeg onverslijtbaar. Dit is te danken aan de ongekende kracht van de aarde.

Hoe ontstaat natuurlijk gesteente?

Natuursteensoorten ontstaan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door afzetting of stolling. Zand, klei en kalk zetten zich af uit water en verstenen, terwijl lava en magma stollen tot steensoorten. Daarnaast zijn er ook metamorfe (veranderende) gesteenten. Zo kan kleisteen veranderen in leisteen, doordat de druk en temperatuur in het gesteente een chemische reactie veroorzaken.

Bel 020-6850583 voor inhoudelijke vragen over natuursteen.

Natuursteen op maat bij Redstone

Redstone levert natuurlijk gesteente voor zowel grote als kleine projecten. Zowel voor thuis als op de zaak. Bekijk de voorbeelden van onze afgeronde projecten.

Natuursteen voor uw woning of zaak

Neem contact op met Redstone om te bespreken wat er voor uw huis of bedrijf mogelijk is.

U vindt ons langs de A5 in Amsterdam.

natuursteen

Deskundig advies

Onze adviseurs staan ook voor u klaar bij gebrek aan informatie of inspiratie. Kom langs bij onze showroom en laat u adviseren door onze ervaren medewerkers.

De mooiste soorten natuursteen

We kopen al onze gesteenten rechtstreeks in bij de groeves. Daarom kunnen we u alles vertellen over de oorsprong en achtergrond van verschillende soorten natuursteen.

Kies bij Redstone voor de steensoort die bij uw toepassing en inrichting past.

We bieden u verschillende soorten gesteenten:

Marmer

Marmer bestaat in verschillende tinten. Voor elke toepassing is wel een mooie variant beschikbaar: klassiek ivoor, rustgevend grijs, strak zwart, of opvallend roze of rood.

Redstone levert deze sterke steensoort op maat, voor zowel binnen als buiten. Denk maar aan wandbekleding, aanrechtblad of als vloer. Bekijk het overzicht met alle producten van marmer.

 

Graniet

Graniet is een combinatie van verschillende mineralen, waaronder kwarts. Omdat in de combinatie gevarieerd kan worden, zijn veel soorten kleurovergangen en -combinaties mogelijk. In uw tuin, keuken, badkamer, of bijvoorbeeld in de ontvangsthal van uw bedrijf, steelt u de show met de unieke structuren en kleurschakeringen die graniet te bieden heeft.

Voor iedere toepassing, groot of klein, maakt Redstone graniet op maat. Bekijk alle toepassingen met graniet uit ons assortiment.

 

Kalksteen

Houdt u van een matte, extra natuurlijke uitstraling, kies dan voor kalksteen. Met kalksteen ziet u vaak nog goed de originele structuur van het materiaal terug in bijvoorbeeld de tegels op de vloer of stenen in de muur. Kalksteen komt veelal voor in rustgevende witte en lichtgrijze tinten.

Vraag bij Redstone naar de mogelijkheden van kalksteen toepassingen op maat.

 

Waarom kiezen voor dit natuurlijke gesteente?

Natuursteen is van oorsprong een natuurlijk materiaal en wordt veelal gebruikt voor het interieur en exterieur van woningen of gebouwen. Waarom zou u dit natuurproduct kopen?

 • Dit gesteente is levend en uniek
 • Het oogt heel mooi en geeft uw ruimte wat extra's
 • Het is eenvoudig te reinigen
 • (Harde) steen kan tegen een stootje (water, vuil, vet en hitte)
 • Vele toepassingen en combinaties mogelijk
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren, soorten en maten
 • Verantwoord materiaal
 • Natuursteen is zeer geschikt voor vloerverwarming
 • Het is duurzaam en gaat dus lang mee
 • Geheel op maat aan te passen

Natuursteen is een prachtig bouwmateriaal dat jarenlang mee gaat, maar haar schoonheid blijft behouden. Dit gesteente is kortom gezegd tijdloos.

Natuursteen producten voor iedere liefhebber

Bent u op zoek naar de allermooiste natuursteen producten? Zoek dan niet verder, want bij Redstone in Amsterdam vindt u ze. Redstone is een ambachtelijke leverancier van natuursteen op maat aan particulieren en bedrijven. Op dit moment bestaat de collectie uit ruim 3500 verschillende natuursteen producten. Van rustiek en klassiek tot strak en trendy.

Natuursteen producten van vloer tot plafond

In de ruime showroom van Redstone aan de Benit 28 in Amsterdam, kunt u ons assortiment met eigen ogen bekijken. Bijvoorbeeld:

 • Tegels
 • Vensterbanken
 • Vloeren
 • Wastafels
 • Aanrechtbladen
 • Vloertegels
 • Tuintegels
 • Terrastegels
 • Badkamers
 • Wandtegels
 • Gevelbekleding

Veel van deze producten zijn afkomstig van groeves uit Turkije, maar Redstone importeert ook steensoorten uit andere werelddelen. Daar waar de mooiste gesteenten worden gewonnen, is Redstone te vinden. Geniet van de inspirerende rondleiding in onze showroom en neem uw wensen met ons door. Geen enkel verzoek is ons te gek.

Wilt u onze producten bekijken en vergelijken?
Maak een afspraak