Natuursteen projecten tegen steengoede prijzen: Redstone

Bent u architect, aannemer, kunstenaar of projectontwikkelaar? In welk gebied van de bouw- of interieursector u ook werkt: voor natuursteen projecten is samenwerking met Redstone altijd interessant.  Redstone koopt alle steensoorten rechtstreeks in bij groeves in Italië, Spanje, Portugal of Turkije en heeft daardoor toegang tot unieke producten. Tegen steengoede prijzen natuurlijk.

Eerdere projecten

Of het nu gaat om marmer of graniet, of juist minder bekende steensoorten: Redstone verzorgt al jarenlang natuursteen projecten voor de zakelijke markt. Een aantal voorbeelden daarvan zijn:

  • Hotels
  • Hogescholen
  • Parkeerterreinen
  • Woningbouwverenigingen
  • Bedrijven
  • Showrooms

Bekijk de foto’s van eerdere projecten om een indruk op te doen of om inspiratie te vergaren voor uw eigen project. Met natuursteen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Natuursteen projecten met Redstone:

Bent u zelf bezig met een natuursteen project? Tip: schakel Redstone dan zo vroeg mogelijk in. Op die manier krijgt u optimaal advies en denkt Redstone mee over de unieke steensoorten die passen bij uw project, over voordelige oplossingen of over de verschillende mogelijkheden die er zijn.
Dankzij de rechtstreekse aanschaf van natuursteen uit wereldwijde groeves is Redstone niet alleen voordelig, maar ook snel. Sommige soorten natuursteen (vooral marmer) worden zelfs wekelijks geleverd. Dankzij kwaliteitscontrole door échte vakmensen, weet u zeker dat u alleen de allermooiste producten krijgt geleverd.

Wilt u meer weten over de natuursteen projecten van Redstone in Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Of kom eens langs in de showroom en bekijk met eigen ogen de royale collectie van ruim 3500 natuursteen producten.

Restaurant Cornelisz

Hotel de L’Europe

Woningbouwvereniging Eigen Haard

Felix Meritis

Basic Fit

Wong – Almere

Hoofdkantoor PostNL